Opera Touch: the fast, new web browser

Opera Touch: the fast, new web browser Açıklaması:
Hareket halindeyken internette gezinmek istediğinizi biliyoruz. Opera Touch'ın hızlı bir web aramasına sahip olmasının ve tek bir elle kolayca gezinmenizi sağlayacak şekilde tasarlanmasının nedeni budur. Çok iyi bir tarayıcı, kullanıcı arayüzü tasarımı için bir Red Dot Award kazandı.

Anında arama yapın
Opera Touch'ı başlattığınızda, tarayıcı anında web’de bir şeyler bulmaya hazırdır. Sadece yazmaya başla veya sesli aramayı kullan. Bir QR kodu bulduğunuzda, sadece uygulamayı taramak için kullanın ve bağlandığı web sitesine gidin. Opera Touch'ı, bir üründeki barkodu taramak ve çevrimiçi aramak için de kullanabilirsiniz.

Hareket halindeyken kullanılmak üzere tasarlandı
Opera Touch, yalnızca bir elinizi kullanarak web'i keşfetmenize olanak sağlar. Hızlı Eylem Düğmesi her zaman tarayıcı ekranınızda bulunur ve Anında Aramanıza doğrudan erişmenizi sağlar. Ayrıca, en son sekmelerinize geçmek, geçerli sekmeyi bilgisayarınıza yeniden yüklemek, kapatmak veya göndermek için düğmeyi basılı tutabilirsiniz.

Çevrimiçi bulduklarınız için kendi Akışınızı oluşturun
Cihazlarınız arasında kesintisiz web taraması yapmak için Opera Touch'ı Opera bilgisayar tarayıcınızla birlikte kullanın. Telefonunuzu PC'nize bağlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sadece Opera PC tarayıcısını başlatın ve orada görüntülenen QR kodunu Opera Touch ile tarayın. Giriş, şifre veya hesap gerekmez. Artık tek bir tıklamayla kendinize bağlantılar, videolar ve notlar gönderebilirsiniz; bunlar cihazlarınızda görüntülenir.

Güvenli ve güvenli tarama
Opera Touch, sizi güvende tutmak için en son web teknolojilerini kullanmaktadır. Akışta gönderdiğiniz veriler tamamen uçtan uca şifrelenmiştir. Tarayıcı ayrıca Opera’nın şifreli çalma korumasına sahiptir; bu sayede web’e göz atarken cep telefonunuzun aşırı ısınma veya pilinin bitmesi riskini azaltır.

Daha hızlı göz atmak için yerel reklam engelleyici
Opera Touch bir tercih reklam engelleyiciye sahiptir. Açıldığında, tarayıcı müdahaleci reklamları engeller ve web sayfalarının daha hızlı yüklenmesini sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum atmak için "Yorum Biçimi" Yazılan bölümden "Adı/URL" yazanı seçip sadece Nick yazarak yorum atabilirsiniz.