Messenger

Messenger Açılaması:
* MESAJ GÖNDERİN - Telefon numarası alıp vermeyi bırakın, bir mesaj göndermeniz yeterli. Tüm cihazlarda kusursuz çalışır.
* İFADE BIRAKIN - Kendinizi daha iyi ifade etmek için komik bir çıkartma ekleyin, bir dans GIF'i gönderin ve ifade simgelerini kullanın.
* FOTOĞRAF VE VİDEO PAYLAŞIN - Messenger Kamera ile anı yakalayın, bir filtre veya çiziktirme ekleyin, ardından arkadaşlarınıza gönderin ya da Hikayelerde paylaşın.
* GRUBU TOPARLAYIN - Bir araya gelmek için anketlerle planlar yapın, konumunuzu paylaşın, faturayı bölüşün ve çok daha fazlasını yapın.
* BİR ARAMAYA VEYA GÖRÜNTÜLÜ SOHBETE KATILIN - Bir arama veya görüntülü grup sohbeti** ile istediğiniz yerde, istediğiniz zaman takılın. Filtreleri kullanmak isteğe bağlı :) **Aramalar Wi-Fi üzerinden ücretsizdir, aksi durumda standart veri ücretleri geçerlidir.
* SESLİ MESAJ GÖNDERİN - Mesajlaşmak yetmediğinde, kayıt düğmesine basın ve konuşun, şarkı söyleyin ya da haykırın.
* GÜVENLE VE KOLAYCA PARA GÖNDERİN (sadece ABD, İngiltere ve Fransa içinde) - Banka kartınızı veya PayPal* hesabınızı ekleyerek uygulama üzerinden arkadaşlarınızla para alışverişi yapın. *PayPal yalnızca ABD'de kullanılabilmektedir.
* KONUMUNUZU PAYLAŞIN - Bir buluşma noktası önerin veya sadece birkaç dokunuşla konumunuzu paylaşarak arkadaşlarınıza nerede olduğunuzu söyleyin.
* İŞLETMELERLE SOHBET EDİN - Rezervasyon yapmak, müşteri desteği almak, fırsatlar bulmak ve daha fazlası için en sevdiğiniz işletmelerle kolayca bağlantı kurun.
* ARKADAŞLARINIZLA OYUNLAR OYNAYIN - Arkadaşlarınıza meydan okuyun, lider sıralamalarında yükselin ve bir sonraki favori oyununuzu keşfedin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum atmak için "Yorum Biçimi" Yazılan bölümden "Adı/URL" yazanı seçip sadece Nick yazarak yorum atabilirsiniz.