Knights of the Card Table

Messenger Açıklaması:
Knights of the Card Table - Dungeon Crawler Açıklaması: Zindan kartları kontrolünde S koyan bu ücretsiz zindan paletli kart oyunu 100 zindan ve 3 dünya üzerinde usta. Zıvana kartlarınızla düşmanları öldürmek için zar atmadan önce ganimet toplamak için zindan kartlarını yeniden düzenleyin. Vampir kediyle dövüşmeden önce bir güç içti mi çekeceksin? Yoksa büyü yapmak ve güç sütünü yudumlamak mı? Doğru seçimleri yapmak için kartları dikkatlice okuyun. Ek güç için çizgileri oluşturmak için zindan kartlarını doğru sırada etkinleştirin. Taktikler her şeydir.

Kart Masa Şövalyeleri ~ zindan paletli kart oyunu ~

FETHETMEK
Zindan 3 tehlikeli dünyalar - Suburbia, Perili Ormanı ve Ölümcül Dojo ile gezinir. Banliyölerin mailmeni bir şeye çok kızıyor, ne olduğundan emin değilim, ama bana zarf atıyorlar ve gerçekten acıtıyor! 1 parmak oyun ile, bu zindan paletli kart oyunu almak kolay ve usta zor. Güçlü çizgi bonusları için kartları doğru sırayla etkinleştirin ve zindana hükmetmek için doğru zamanda büyüyü serbest bırakın.

Tarama
Zorlu meydan okuyucuları öldürmek için her bir zindanın çoklu seviyeleriyle inin. Zindan kartlarını seçtiğiniz sırayla düşmanlara karşı yeniden düzenleyin. İçme sağlığı, HP'yi ve saldırı gücünü artırmak için süt sağmak için içti. Hasarınızı belirlemek için silahınıza bağlı olarak D4, D6 veya D8 yuvarlayın. Sonsuz zindanlar dahil olmak üzere çeşitli zindan türleri ile, bu zindan paletli kart oyunu size meydan okuyacak ve sayısız saatler eğlenceli sağlayacaktır.

TOPLAMAK
Büyük bir tuhaf silah, kalkan ve karakter koleksiyonuyla, Kartela Şövalyeleri size bol bol ve taktiksel seçenekler sunar. İksirlerden daha fazla yumruk atmak için Sodamancer olarak oynayın, sonra düşmanlarınızı öldürmek için bir isyan kalkanı ve bazı muştalar alın. Ayrıca, her şey çok güzel görünüyor, hepsini toplamak isteyeceksiniz.
İnsanlar hep bize "Gerçek hayatta böyle serin silahlar taşıyabilir miyim?" Diye soruyorlar.
Hayır yapamazsın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum atmak için "Yorum Biçimi" Yazılan bölümden "Adı/URL" yazanı seçip sadece Nick yazarak yorum atabilirsiniz.