Dragon City

Dragon City Açıklaması:
En yeni savaş oyununa başlayıp ejderhaları keyfine göre eğitmeye hazır mısın? Dünyanın en iyi ejderha ustası sen mi olacaksın? Şehrini kur ve rüştünü ispatla!

Yüzen adalarda bir Dragon City inşa et ve onu çiftliklerle, habitatlarla, binalarla ve tabii ki ejderhalarla doldur! Sevimli bebekleri topla ve eğit, onları seni PvP Arenaları'nda savunacak etkileyici savaş yaratıklarına dönüştür!

İttifaklarda diğer Ejderha Ustalarıyla güçlerini birleştir, sohbet odasında etkileşimler kur ve İttifak Sandığından ödüller kazan.

Ateş, Doğa, Efsane ve çok sayıda diğer elementin ejderhalarını bir araya getirerek nadir görülen hibrit ejderhalar elde et ve koleksiyonunu genişlet. Ayrıca özel etkinliklerle de ejderha kazanabilirsin!

ÖZELLİKLER

- Ejderha Kitabını tamamla! Şehrini büyütmek için yetiştirebileceğin ve toplayabileceğin 500'den fazla ejderha var!
- Çiftleştirme etkinlikleri ve özel adalar sayesinde her hafta oyuna yeni ejderhalar katılmaktadır.
- Ejderha görevlerinde maceranın tadını çıkar ve PvP Arenaları'nda diğer ustalara karşı oynayarak özel ejderhalar topla, Savaşçı Sandıklar'ı al ve skorbordda üst sıralara tırman!
- Hayat Ağacındaki sihirli dünyadan ejderhalar çağır ve onların yeteneklerini dene.
- Küreler topla ve ejderhalarını güçlendir: Savaşta nasıl güçleneceklerini kendi gözlerinle göreceksin.
- Antik Dünya ve Gardiyan Ejderhalar gibi gelişmiş özelliklerin kilidini aç.
- Sosyal ol: İttifaklara katıl ve diğer ustalarla oyna ve savaş, onlarla sohbet et, İttifak Yarışları'nda onlarla işbirliği yap ve İttifak Sandıklarını aç.
- Facebook ile oturum açarak oyununu kaydet ve tüm cihazlarında oynamaya devam et - Böylece bebek ejderhalarını da her yere yanında götürebilirsin.

80 milyondan fazla Ejderha Ustası var. Ne bekliyorsun? Savaşa katıl: Şehrini bugün kur!

Oyunumuzu sevdiysen güzel bir yorum yazabilirsin :)

Dragon City indirmesi ve oynaması ÜCRETSİZ bir oyundur. Ancak gerçek para ile oyun içi öğeler almak mümkündür. Eğer bu özelliği devre dışı bırakmak isterseniz lütfen telefonunuzu veya tabletinizi uygulama içi satın almalara kapatın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum atmak için "Yorum Biçimi" Yazılan bölümden "Adı/URL" yazanı seçip sadece Nick yazarak yorum atabilirsiniz.