Benim Konuşan Tom'um

Benim Konuşan Tom'um Açıklama:
O bir bebek mi? O bir köpek yavrusu mu? Hayır! O, Konuşan Tom! En şirin yavru kedicik, en havalı kedi ve dünyadaki en büyük süperstar!

Benim Konuşan Tom'um, her yaştan çocuklar ve çocuk kalanlar için en iyi sanal evcil hayvan oyunu. Doğru duydun, dedeler ve nineler de eğlenceye katılabilir!

Tom'u şirin bir kedi yavrusuyken sahiplen ve her gün ona bak. Yeterince yemek yiyip yeterince uyuduğundan emin ol, onu tuvalete götür ve mutlu, güleryüzlü ve güleç tut. Tom'u okşayıp dürtebilir ve hatta onunla konuşabilirsin; söylediğin her şeyi sevimli ve komik sesiyle tekrar eder! Tom'un oynanmayı bekleyen bir eğlenceli mini oyunlar koleksiyonu bile var: yapboz oyunları, aksiyon oyunları, macera oyunları ve hatta bir spor oyunu. Herkese göre bir şeyler var!

Sen oyunu oynadıkça Tom büyür ve Tom için bir sürü harika yeni kıyafetin ve evi için yeni eşyaların kilidini açarsın. Arasından seçim yapılabilecek bir sürü kostüm vardır: astronot, pilot, süper kahraman... ya da Tom'a yalnızca havalı ve gündelik bir şeyler giydirmek istiyor da olabilirsin. Hatta Tom'un kıyafetlerini çılgın kombinasyonlar elde etmek üzere karıştırıp eşleyebilirsin! Dahası Tom'un evindeki her oda da özelleştirilebilir!

Milyonlarca kişi her gün Benim Konuşan Tom'um oynuyor, öyleyse sen neden eğlenceye katılmıyorsun? Tom'u başka ülkelere gezilere bile çıkarabilir ve yolculuklarındaki fotoğraflarından bir albüm oluşturabilirsin!

En güzeli de... tamamıyla ÜCRETSİZ olması! O zaman hemen indir ve bugün oynamaya başla!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum atmak için "Yorum Biçimi" Yazılan bölümden "Adı/URL" yazanı seçip sadece Nick yazarak yorum atabilirsiniz.